Asi Dizisi Müziği,Asi Dizisi Resimleri,Tuba Büyüküstün,Murat Yıldırım,Asi Dizi Oyuncuları,Asi Dizisi Bölüm,Asi Dizisi MP3

17 Ağustos 2007 Cuma

Asi Dizisi Çekimleri Antakya'da

ANTAKYALI yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun çekimlerini üstlendiği Asi adlı dizifilm Antakya ve Reyhanlı ilçesinde çekilecek. Konu ile ilgili Antakya Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı yapan dizinin Genel Koordinatörü Rezzan Diniz ve Ilgaz Giritlioğlu, dizi çekimlerine 10-15 Eylül tarihleri arasında başlanacağını söyledi.

Yaklaşık bir aydır dizinin hazırlıklarını yaptıklarını belirten Ilgaz Gİtilioğlu, “Bir Antakyalı olarak Antakya'ya olan vefa hissimiz çerçevesinde dizinin çekimleri için Antakya'yı seçtik. 1 aydır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve artık son aşamaya geldik” dedi. Destek bekliyoruz Dizinin çekimleri için Antakyalılardan destek beklediklerini söyleyen dizinin genel Koordinatörü Rezzan Deniz'de “Dizi çekimleri süresince maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Antakyalılardan sponsorluk bekliyoruz” dedi.

Kanal D'de yayınlanacak iddialı yapımlardan biri olan Asi adlı dizinin Ekim ayında ekrana gelmesi planlanırken, dizinin oyunculuklarını Kanal D seyircisinin Ihlamurlar Altında adlı diziden tanıdığı Tuba Büyüküstün, Fırtına adlı diziden tanınan Murat Yıldırım, Selma Ergeç'in yanı sıra Çetin Tekindor, Tuncer Kurtiz ve Nur Sürer paylaşıyor.

  Burç Uyumları
Senin Burcun: Onun Burcu: